Een leuke verrassing voor de kinderen die bij de voedselbank komen.

Een paar maanden geleden zijn wij benaderd door Muriel Nijhof van “de moeders van Oostvoorne”. De moeders van Oostvoorne zamelen al een aantal jaren, met 8 moeders, nog goed bruikbaar speelgoed in dat zeker nog een ronde mee kan. “Daar zijn we heel kritisch in, wat we zelf voor onze kinderen niet zouden geven, komt ook niet in onze voorraad terecht!” zegt Muriel. Met dit speelgoed doen zij projecten voor de Stichting Pameijer en Voedselbank Spijkenisse. Verjaardagspakketten, Sinterklaas zakken vullen, uitdelen vlak voor de zomervakantie zijn zo wat dingen die zij al hebben gedaan. Vaak kunnen ze de pakketten ook nog aanvullen met nieuwe spullen, zoals schoolspullen, uiterlijke verzorging, o.i.d. , dit bekostigen zij van de donaties die zij regelmatig ontvangen.

Zoals gezegd werden wij ook door hen benaderd. We hebben een fijn gesprek gehad met 2 enthousiaste moeders en ze zouden voor ons aan de slag gaan. Afgelopen vrijdag 3 juli was het zo ver. 4 enthousiaste moeders kwamen met een auto vol tasjes met leuke spulletjes erin, voor kinderen tot en met 12 jaar.

Bij het uitdelen van de tasjes kregen ze leuke reacties. Het was dan ook een enorme verrassing voor de gezinnen en zeker voor de kinderen. Er wie weet heeft het nog een keer vervolg.

Het algemeen bestuur bestaat uit: 
 
Voorzitter en coördinator: Mevrouw J.C. de Boer
Vicevoorzitter: Mevrouw G. Timmer
Secretaris: Mevrouw J.C. de Boer
Penningmeester: Mevrouw J.Goudriaan
 
Stichting Voedselbank Rozenburg
Jan van Goyenstraat 2
3181 HE Rozenburg
Print